Zaproszone osoby: 4 Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 29 Gru 2006 Posty: 1532 Skąd: Potato City
Wysłany: Sob 26 Sty, 2008
Aidekk napisał/a:
Jaswinder raczej tez nie
ani mi się waż
_________________ Jak to powiadają... Kto rano popieprzy, dzień ma potem lepszy... Silence! I ban you! Przyszła Pani Seksuolożka
Babę zesłał Bóg, raz mu wyszedł taki cud...
Babę zesłał Bóg, co innego przecież mógł...
Żeby dobrze zrobić wam, babę zesłał Pan...
Kocioł 6 należy do sextutora i nie zamierzam mu go zabierać . Niech ma chłop etat koło mojego. A kogo wybiorę... Pacię nie, ona by ze mną 2 godz nie wytrzymała ... Jaswinder raczej tez nie ... ale pomyślimy, pomyślimy. Może Adasia tam zabiorę?
nawet 10 minut bym nie wytrzymała
_________________ ...Czasem możemy nie znać czyjejś motywacji do czynu i oddalamy się od racji, obierając zły azymut...
Zaproszone osoby: 4 Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 29 Gru 2006 Posty: 1532 Skąd: Potato City
Wysłany: Wto 29 Sty, 2008
Aidekk musi cos wybrać
_________________ Jak to powiadają... Kto rano popieprzy, dzień ma potem lepszy... Silence! I ban you! Przyszła Pani Seksuolożka
Babę zesłał Bóg, raz mu wyszedł taki cud...
Babę zesłał Bóg, co innego przecież mógł...
Żeby dobrze zrobić wam, babę zesłał Pan...
jestem tu nowy troche sie gubie w tym forum hehe zawsze musze zagladac na odpowiedni temat zeby zobaczyc co kto mi odpisal czy co napiszcie mi cos troche jak chasac po tym forum Pacia moze ty mi pomoæesz i wyjasnisz hehe Pozdrowionka dla Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum