FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
gej najlepszym przyjacielem kobiety
Autor Wiadomość
pierrick 
Anonim
ciekawy

Wysłany: Sob 09 Lut, 2008   gej najlepszym przyjacielem kobiety

czesz witam was czy wedlug was najlepszym przyjacielem kobeity moze byc gejj.
Ja uwazam ze tak, gdyz jak widze usmiech moich kolezanek jak ze ma spedzaja czas to zastanaiwma czemu sa takie wesole
Z dwoch wzgledow
1. geje zawsze nie skrzywdza kobiety pod wzgledem seksualnym , dlatego kobieta ma w ich towarzystwie wyskoie poczucie bezpieczenstwa
2. geje sa bardzo sympatyczni i wesoli inie wszyscy ale wiekszossc po swoim zachowaniu daje wiele powodow do usmiechu
co sadzicie

Blak 
(nie)zwyczajny

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie 10 Lut, 2008   

Nie jestem homoseksualista. Mam wiele przyjaciolek. Tez sie usmiechaja gdy z nimi rozmawiam. Mezczyzni zreszta tez.
Nie. Nie uogulniaj, kazdemu pasuje kto inny. Tu raczej chodzi o charakter i zdolnosci socjalne niz orientacje...

`Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni.`

`Wszystkiemu mogę się oprzeć z wyjątkiem pokusy.`

aniuchat 
złoto-niebieska

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Pon 11 Lut, 2008   

A ja sie zgadzam ze gej to najlepszuy przyjaciel kobiety.Sama znam wielu i uwielbiam ich postrzeganie rzeczywistosci,bo tak naprawde mysla jak facet,rozumiejac potrzeby kobiety.Sa zarabisci na zakupach,ie marudza ze za dlugie,sa wspaniali na imprezach bo nie maja oporow tanczyc do bialego rana,mozna sie do nich przytulac bez obaw.Wogole sa najfajniejszymi kumplami pod sloncem.Nie dam zlego slowa powiedziec...

Gatta 
Gatta in wonderland

Ja osobiście nie mam przyjaciela homoseksualisty, ale słyszałam, że się sprawdzają i serio świetnie rozumieją kobiety. Miło sie na pewno z takim spędza czas.... Zakupy... Prostowanie włosów :) .

Bestmen 
BzzMen

aniuchat napisał/a:
A ja sie zgadzam ze gej to najlepszuy przyjaciel kobiety.

A ja bym powiedział - gej może być najlepszym przyjacielem kobiety, tak samo jak facet, koleżanka czy pies :P

aniuchat napisał/a:
.Sa zarabisci na zakupach,ie marudza ze za dlugie,sa wspaniali na imprezach bo nie maja oporow tanczyc do bialego rana,mozna sie do nich przytulac bez obaw.

Jakby to dziwne było...
nadzieja tętniła we mnie galopem niepokornych, wolnych na zawsze mustangów.

Blak 
(nie)zwyczajny

aniuchat,
kocham zakupy, uwielbiam tanczyc z przyjaciolmi. Mozna sie do mnie spokojnie przytulic. De facto, to kleimy sie do siebie wszyscy niezaleznie od plci, czy orientacji ze znajomymi. :D

Nie to,zebym sie chwalil. Choc nikt inny tego za mnie nie zrobi :lol:
Mam wielu kumpli, ktorzy sa tacy sami. Chce po prostu pokazac,ze to bardziej zalezy od czlowieka niz orientacji.

Dlatego raczej zgodze sie z Bestmanem.
Homosesksualizm wcale nie musi determinowac lepszosci w stosunkach na pewnym szczeblu, z pewna plcia.

`Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni.`

aniuchat 
złoto-niebieska

Pomogła: 12 razy

No cóż kazdy ma prawo do wlasnego zdania.Ja nie spotkalam sie z facetem hetero ktory chodzilby ze mna ot tak na zakupki,doradzal ktory stanik lepiej pasuje i nie slinil sie w przymiezalni.Do moich kolegow tez sie nie przytulam bo mam swojego ukochanego,napewno nie bylby zadowolony gdybym kleila sie do wszystkich znajomych chlopakow.Moje zdanie wyrazilam i dosc polemiki i przekonywania mnie ze jest inaczej.Być moze,ale wedlg mnie przyjazn z homosexualista calkowicie pozbawiona jest podtekstow sexualnych,i to jest swietna.Bo nawet gdy wyjde naga i spytam czy jestem piekna,to wiem ze jego odpowiedz bedzie szczera prosto z glowy,a nie glowki : :P Hehe Zaloze sie ze jest wiele dziewczyn ktore maja podobne zdanie.

Blak 
(nie)zwyczajny

Kto co lubi. Ja uwazam, ze erotyzm w kontaktach miedzyludzkich jest piekny. Niezaleznie od plci. :D
Wplatam go rowniez w kontakty z przyjaciolmi plci meskiej. Ale wszystko z wyczuciem i dobrym smakiem, niezaleznie czy w stosunku do kobiet, czy mezczyzn.

Oczywiscie jestem w stanie zrozumiec Twoj punkt widzenia i nie mam zamiaru przekonywac Cie do zmiany odczuc.

Swiat jest wystarczajaco roznorodny, by znalazlo sie w nim miejsce prawie dla kazdego.

Łaskocia_ 
Rap daje mi siłę!

Pomogła: 5 razy

Ja również uważam, że gej to co innego niż zwykłe przyjaciel, kolega, kumpel. Osobiście chciałabym mieć takiego znajomego.

aaniekaa 
SexiMówca
wtf ?

Wysłany: Czw 21 Lut, 2008   

Ja mam kumpla zwanego przez społeczeństwo "metroseks" , przesadnie dba o siebie, ubiera się dosyć oryginalnie, ma też.. hmm no inaczej się rusza, mówi ..jest inny niż inni "typowi macho" faceci!
Jestem z niego dumna, że mam takiego przyjaciela...zakupy z nim to coś pięknego, imprezy, bezpieczeństwo, pogaduchy, czułość, wrażliwość, śmiech do łez...czy jest gejem ? Ma 17 lat, mów, że nie...wiem, że podobają mu się kobiety..po prostu taki jest :wink:
A gdyby był..i co z tego? Jego życie.."kocham" go takiego jakim jest i szanuje!

A co do
pierrick napisał/a:
1. geje zawsze nie skrzywdza kobiety pod wzgledem seksualnym , dlatego kobieta ma w ich towarzystwie wyskoie poczucie bezpieczenstwa
- hm..przy geju nie muszę się wstydzić, że mam za dużo z boczku gdy jestem na zakupach, nie muszę się stresować, że gdy się "upije" nie będzie szukał guza, zaczepki <nie generalizuję> i nie patrzy na mnie jak na obiekt seksualny..tu jest taki psychiczny komfort przy nim!

pierrick napisał/a:
2. geje sa bardzo sympatyczni i wesoli inie wszyscy ale wiekszossc po swoim zachowaniu daje wiele powodow do usmiechu
- to nie tylko geje...ale skoro Oni mają na tyle odwagi i zacięcia, żeby w naszym kochanym i tolerancyjnym społeczeństwie przyznać się do swojej orientacji to znaczy, że mają duży dystans do tego co ich otacza..i owszem..zawsze są powody do uśmiechu..

:mrgreen:
"Dorosła pacjentka. Rozchwiana emocjonalnie, nadpobudliwa, stała potrzeba zewnętrznej akceptacji, lęk przed samotnością, stany depresyjne w przypadku odrzucenia, osobowość paranoidalna ze skłonnościami do schizofrenii"

Sunrise 
Zboczuszek

Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

Moim zdaniem HOMOSEKSUALISTA może być przyjacielem każdego z nas, do kiedy nie zacznie flirtować z heteroseksualistą...
Tak naprawdę to zależy od homoseksualistów.
Ja miałem przeżycie z osobą o innej orientacji, jest to opisane gdzieś w tym temacie :
http://www.forum.emilosc.com/viewtopic.php?t=665
Moje zdanie na temat gejów jest już wyrobione...

Odpowiedz do tematu