Wysłany: Nie 24 Sie, 2008
Bardzo trafna wypowiedż!!! Jestem już użytkownikiem wielu forum,więc wiem,jak się zachować i co robić w takich sytuacjach!!! Ale dziękuję za przypomnienie!!!
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Wto 26 Sie, 2008
kojot727 napisał/a:
Jestem już użytkownikiem wielu forum,więc wiem,jak się zachować i co robić w takich sytuacjach!!!
To jak jesteś użytkownikiem tak wielu forum to dlaczego wznawiasz temat sprzed 2 lat? Nie jest to coś super waznego, raczej widze tu syndrom odpowiedzi na wszystko często spotykany u nowych użytkowników. Zamykam temat i proszę, by nie wznawiac takich tematów. Chyba, że jest to temat ogólny, gdzie liczą się opinie.
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum