Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Axxapolis
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007
Lorelei, i ja znam takich...smutne...od najdawniejszych czasów ludzie kochają swoje ciała i ciała swoich partnerów. Dawniej nie było nic zdrożnego w takim zachowaniu ale czasy sie zmieniają, ludzie się zmieniają, poglądy się zmieniają i to co powinno cieszyć ma teraz wzbudzać zgorszenie...smutne zaiste...
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Axxapolis
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2007
Bestmen, czyżbyś zarzucał mi brak tolerancji?
Swoje twierdzenia opieram na obserwacji przyrody a nie na poglądach sfrustrowanych ludzi.
I tak : w naturze zdarzają się homoseksualne zachowania i u ludzi również się zdarzają. Naturalne.
Zdarza się w świecie zwierząt, że niedźwiedź polarny posunął niedźwiedzicę grizzly ale to są odrębne rasy tego samego gatunku. W świecie ludzi tez to ma miejsce. Sam pisałeś że chciałbyś z wszystkimi rasami, tj. z czarną, żółtą, czerwoną i innymi jakie tam są.
A teraz pytanie: widział ktoś lub słyszał aby niedźwiedź pukał sobie taką owieczkę? Albo chomik żółwia? Albo, eeee, tapir zebrę?
już pisałam to w innym temacie, ale napisze jeszcze raz, odrzuca mnie widok dwoch uprawiajacyhc seks lesbijek( ale nie mam nic do nich), natomiast seks gejowski uważam, za cos pięknego
Wysłany: Sob 30 Sie, 2008
Ogólnie seks lesbijek zarówno przez kobiety jak i mężczyzn, jest przyjmowany raczej na luzaka. Seks gejów częściej wywołuje obrzydzenie. Ja nic nie mam do gejów, czy lesbijek.
_________________ Henryk Kwiatek przyjaźnił się z gościem ze świętego obrazu...
Wysłany: Czw 11 Wrz, 2008 seks jest piękny jezeli w nim nie biorą udziału dzieci i zwie
nel19 napisał/a:
już pisałam to w innym temacie, ale napisze jeszcze raz, odrzuca mnie widok dwoch uprawiajacyhc seks lesbijek( ale nie mam nic do nich), natomiast seks gejowski uważam, za cos pięknego
seks jest piękny jeżeli w nim nie biorą udziału dzieci i zwierzęta, facet z facetem , baka z babką jak tak lubią to jest ok ja na przykład uprawiam z facetami i z bakami, żeby życie miło smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum