Wiek: 26 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 8 Skąd: Hellsinki Rock City
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009
Wolę facetów ale oczywiście zdarzało się,że miałam erotyczne sny z kobietami lecz to nie znaczy iż jestem bi bo jestem hetero i raczej wątpię żebym w prawdziwym życiu spróbowała zrobić "to" z kobietą no ewentualnie jakbym była ostro napruta to może
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 3088 Skąd: zaraz obok ;]
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009
Amy Haber napisał/a:
raczej wątpię żebym w prawdziwym życiu spróbowała zrobić "to" z kobietą no ewentualnie jakbym była ostro napruta to może
czemu nie ? powiesz ze mlody facet to odrazu tak pomysli ale zastanow sie czy chcialabys tak naprawde gdyby sie to mialo stac... byc na zupelnym haju lub tez gdzies pomiedzy przytomnoscia a koncowka filmu ?
Ja wole kobiety pod wzgledem uczucia i ich piekna... jednak mezczyzni to stworzenia latwiejsze w obsludze i taka relacja jest po prostu prostsza. W zwiazkach zdecydowanie lepiej 'wychodzi' mi z kobietami, ale jezeli chodzi tylko o seks to nie mam preferencji odnosnie plci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum