Tak samo jak przedmówcy- myślę, że zrobiłaś dobrze i życzę Ci jak najlepiej
_________________ <Marysia> Ile udało ci się najdłużej kochać?
<Małynysayy> Hmmm... niech pomyślę. Mój rekord to 1h i 6 minut. To było wtedy, gdy zmienialiśmy czas na letni
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 3088 Skąd: zaraz obok ;]
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009
no to i ja gratuluje i tymbardziej ciesze sie
naprawde mnie to cieszy kiedy widze wracajacych ludzi piszacych nam takie rzeczy... cos sie udalo czy jest tak i tak ...
czy ze wogole zyje !
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 01 Cze 2007 Posty: 1107
Wysłany: Pon 30 Lis, 2009
lost_soul napisał/a:
Witam Was wszystkich!
Nie wiem czy ktoś jeszcze tu wchodził od ostatniego postu, nie mniej jednak postanowiłam napisać tutaj ponownie.
Otóż urodziłam córeczkę, zdrową i piękną. Postanowiłam oddać ją w dobre ręce. Dzidzia ma się dobrze, co jakiś czas dostaje zdjęcia, informacje, mogę ją nawet odwiedzać. Teraz już nie patrzę na nią jak na produkt gwałtu. Nie potrafiłabym jej wychować więc dlatego zgodziłam się na otwrtą adopcję.
Nadal chodzę na terapię, teraz jest już dużo lepiej niż na początku. Ale jedno jest pewne - nie żałuję że urodziłam. Pozdrawiam Was serdecznie
Mimo,że jestem przeciwniczką aborcji,to gratuluje odwagi-taka decyzja naprawde wymaga odwagi.Jestes madrą kobietką,nie poszłaś na łatwiznę.Mam nadzieje,że rodzina i przyjaciele Cię wspierają.
Pamiętaj,że tu też możesz na nas liczyc.
Cieplutko pozdrawiam
_________________ ...pójdę do piekła,uwiodę szatana i razem będziemy rządzić Światem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum