witajcie:)ja tez mam przedwczesny wytrysk a moja partnerka nie moze dojsc do orgazmu ona potrzebuje czasu a ja zbyt szybko dochodze czy mcie jakies rady jak zadowolic partnerke zeby miala mocny orgazm?OLo
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 3088 Skąd: zaraz obok ;]
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010
wiki221986 napisał/a:
witajcie:)ja tez mam przedwczesny wytrysk a moja partnerka nie moze dojsc do orgazmu ona potrzebuje czasu a ja zbyt szybko dochodze czy mcie jakies rady jak zadowolic partnerke zeby miala mocny orgazm?OLo
hmmm pewnie przeczytales w temacie, ze cud lekarstwa na to nie ma. niektorzy moga tak poprostu miec u innych moze to sie wiazac z obyciem u innych z nadmiernym stresem. jest wiele przyczyn co i jak nie dziala tak jakbysmy chcieli.
more detail pls ^,^
a tu cos na poprawe humoru ^,^
http://www.youtube.com/watch?v=99hZdQdNlIE
pi razy oko nie chodzi o sam akt. bo to oczywiste ^,^ konkretniej tak jak mowi JB listen closeley ^,^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum