frifromdi, No właśnie, dlaczego?
Mi to w sumie obojętne Jak jest, to ok, jak nie ma to też nie narzekam
_________________ <Marysia> Ile udało ci się najdłużej kochać?
<Małynysayy> Hmmm... niech pomyślę. Mój rekord to 1h i 6 minut. To było wtedy, gdy zmienialiśmy czas na letni
No wlasnie dlatego, ze jest to obojetne ;P
Nie chodzilo mi o to zeby go WCALE nie wkladac, ale o to zeby nie robic glownie tego. Mialam sytuacje, gdzie facet jezykiem robil mniej wiecej tak, ze wkladal - wyciagal, wkladal - wyciagal. Jak penisem -.- bez najmniejszego zainteresowania gora, troche mnie to irytowalo bo przyjemnosc z tego byla conajmniej srednia.
No chyba, ze to ja jestem dziwna
_________________ Samolot to nie wszystko, chce miec prywatne linie, niebo i lotnisko
A jakie jest wogóle Wasze lub ogólnie uczucie jak dotyka się językiem wargi i zaczyna lizać, co wtedy czujecie? Jedne kobiety odrazu odchyla do tyłu głowe i "ahhh!" inne nic nie rusza znowu inne wiją się... Jak to naprawde jest?
A jakie jest wogóle Wasze lub ogólnie uczucie jak dotyka się językiem wargi i zaczyna lizać, co wtedy czujecie? Jedne kobiety odrazu odchyla do tyłu głowe i "ahhh!" inne nic nie rusza znowu inne wiją się... Jak to naprawde jest?
Od jakiegos czasu czytam sobie tu posty-Twoje też i mam pytanie-masz 14 lat i ukradkiem gladasz świerszczyki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum