Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 [OPINIA] seks homosexualistow
co myslicie na temat seksu homoseksualistow? u mnie odruchowo mysl o seksie 2 facetow wlacza sie odruch wymiotny!! niewiem ale obrzydza mnie to a tak ogolnie uwazam sie za osobe tolerancyjna! irytuje mnie rowiez ze lesbijki sa spostrzegane inaczej niz geje! co o tym myslicie?
Ostatnio zmieniony przez polandman Nie 06 Maj, 2007, w całości zmieniany 1 raz
ja równiez nie mam nic do homoseksualistów ale nie chciąłabym widziec jak 2 facetów sie kocha, to dla mnie jest odrazajace.. natomiast do 2 kochajacych sie kobiet nit mam nic
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Nie 06 Maj, 2007
Nie mam nic do homo. Są więc niech sobie będą, nie będę ganiał za nimi przecież z nożem . To tacy sami ludzie jak my...robią co chcą.
Co do myśli o 2 kobietach....podniecająca ale pewnie dlatego że to mimo wszystko dla mnie 2 piękne, nagie, kobiece ciała - a jak tu facet ma się nie podniecić myśląc o tym .
A co do facetów - nie interesuje mnie co sobie robią....nie jest to dla mnie ochydne. W końcu ludzie hetero tez lubią anala.... A niech sobei panowie robia co chca dopóki mnie to nie dotyka - jest ok.
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007
homoseksualizm to nie zboczenie, jak bylam kiedys za LPRem tez dawalam sobie to wmowic, ale zboczona to jest pedofilia, zoofilia itp......mnie podnieca widok dwoch gejow, ktorzy sei caluja i uprawiaja seks, natomiast seks lesbijski mnie odrzuca, ale szanuje je i toleruje...a wogle zachecam wszystkich do przylaczenia sie do parady rownosci 19 maja, godz 14:00, parada wyrusza sprzed sejmu RP w Warszawie my z chlopakiem sie wybieramy
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007
mówi się że wszystko jest dla ludzi. ale do stosunków homoseksualnych jestem obojętny, nie przeszkadza mi to, mnie to nie dotyczy fakt że seks dwojga facetów dla mnie wydaje się niesmaczny. o kobietach zdania nie mam. w sumie powiem że lubie patrzeć na dwie całujące się czy nawet uprawiające seks oralny dwie kobiety, przyznam się że w jakimś stopniu mnie to podnieca
Wysłany: Sro 09 Maj, 2007
No tak, dwie laski wszystkich podniecają ... a dwóch facetów już nie.. a ja wam powiem ze to byłoby dość ciekawe zobaczyć jak faceci zabawiają się sobą.... Ponoć w życiu tzreba wszystkiego spróbować...
W milosci wszystko co sprawia przyjemnosc (oczywiscie za zgoda partnera) jest dozwolone.Jesli faceci chca sie kochac miedzy soba niech to robia,jest mi to calkowicie obojetne.Ja wtym na pewno uczestniczyc nie bede.Nie wyobrazam sobie nawet pocalunku z facetem.Co innego lezbijki lubie sobie popatrzec na dwie nagie panie uprawiajace seks,co wiecej z przyjemnoscia bym nawet dolaczyl.
dokladnie... widziec bym niechcial zaraza........ ale do lesbijek niemam nic, mozna popatrzec z przyjemnoscia
, no ale tu wystęępuje homo i tu też, w końcu jest to niby wolny kraj i każdy powinien mieć prawo do tego co lubi, tylko niewiadomo jak to dalej się potoczy w tym kaczystanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum