FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: polandman
Nie 06 Maj, 2007
[OPINIA] seks homosexualistow
Autor Wiadomość
agnieszka@ 
Anonim

Wysłany: Nie 06 Maj, 2007   [OPINIA] seks homosexualistow

co myslicie na temat seksu homoseksualistow? u mnie odruchowo mysl o seksie 2 facetow wlacza sie odruch wymiotny!! niewiem ale obrzydza mnie to a tak ogolnie uwazam sie za osobe tolerancyjna! irytuje mnie rowiez ze lesbijki sa spostrzegane inaczej niz geje! co o tym myslicie? :roll:
Ostatnio zmieniony przez polandman Nie 06 Maj, 2007, w całości zmieniany 1 raz  

misia18 
Świętoszek

Wysłany: Nie 06 Maj, 2007   

SA RÓŻNE ZBOCZENIA!!! ja tam nie mam osobiscie nic do geji i lezbijek a znam nawet kolesi których kreca lezbijki!!! pozdro

Asiorek 
zboczuszek

Pomogła: 6 razy

ja równiez nie mam nic do homoseksualistów ale nie chciąłabym widziec jak 2 facetów sie kocha, to dla mnie jest odrazajace.. natomiast do 2 kochajacych sie kobiet nit mam nic

Aidekk 
Dawca orgazmów :)

Zaproszone osoby: 1

Nie mam nic do homo. Są więc niech sobie będą, nie będę ganiał za nimi przecież z nożem :P . To tacy sami ludzie jak my...robią co chcą.

Co do myśli o 2 kobietach....podniecająca ale pewnie dlatego że to mimo wszystko dla mnie 2 piękne, nagie, kobiece ciała - a jak tu facet ma się nie podniecić myśląc o tym ;) .
A co do facetów - nie interesuje mnie co sobie robią....nie jest to dla mnie ochydne. W końcu ludzie hetero tez lubią anala.... A niech sobei panowie robia co chca dopóki mnie to nie dotyka - jest ok.

triinu19 
Świętoszek
triinu19

Wysłany: Pon 07 Maj, 2007   

homoseksualizm to nie zboczenie, jak bylam kiedys za LPRem tez dawalam sobie to wmowic, ale zboczona to jest pedofilia, zoofilia itp......mnie podnieca widok dwoch gejow, ktorzy sei caluja i uprawiaja seks, natomiast seks lesbijski mnie odrzuca, ale szanuje je i toleruje...a wogle zachecam wszystkich do przylaczenia sie do parady rownosci 19 maja, godz 14:00, parada wyrusza sprzed sejmu RP w Warszawie :P my z chlopakiem sie wybieramy

misia55 
Zboczuszek
Gwiazdeczka

wszyscy mają prawo do miłości......

agnieszka@ 
Anonim

Aidekk napisał/a:
To tacy sami ludzie jak my...robią co chcą.

ja tez uwazamze to satacy sami ludzie jak my ale na mysl o seksie homo chcemi sie wymiotowac!!!

miska 
Zboczuszek

Wysłany: Wto 08 Maj, 2007   

nikt im nie może zabronić- to ich sprawa...ale widzieć bym nie chciała

Matix 

dokladnie... widziec bym niechcial :? zaraza........ :? ale do lesbijek niemam nic, mozna popatrzec z przyjemnoscia :D

Carlos 
Świętoszek
Erotoman

mówi się że wszystko jest dla ludzi. ale do stosunków homoseksualnych jestem obojętny, nie przeszkadza mi to, mnie to nie dotyczy :) fakt że seks dwojga facetów dla mnie wydaje się niesmaczny. o kobietach zdania nie mam. w sumie powiem że lubie patrzeć na dwie całujące się czy nawet uprawiające seks oralny dwie kobiety, przyznam się że w jakimś stopniu mnie to podnieca :P

mery_blue 

Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   

No tak, dwie laski wszystkich podniecają ... a dwóch facetów już nie.. a ja wam powiem ze to byłoby dość ciekawe zobaczyć jak faceci zabawiają się sobą.... Ponoć w życiu tzreba wszystkiego spróbować...

thereasonofme 
Man In The Rain

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   

wszystkiego oprocz seksu z facetami ;p

nie no szczerze wogole mnie to nie kreci dwoch chlopow w lozku nie podoba mi i juz

dwie laseczki no to juz odmienny widok aczkolwiek
najlepiej to bede lubial patrrzec na moja kochana gdy bedzie szczytowac ;)

juras 
Anonim

Wysłany: Pią 11 Maj, 2007   

W milosci wszystko co sprawia przyjemnosc (oczywiscie za zgoda partnera) jest dozwolone.Jesli faceci chca sie kochac miedzy soba niech to robia,jest mi to calkowicie obojetne.Ja wtym na pewno uczestniczyc nie bede.Nie wyobrazam sobie nawet pocalunku z facetem.Co innego lezbijki lubie sobie popatrzec na dwie nagie panie uprawiajace seks,co wiecej z przyjemnoscia bym nawet dolaczyl.

Mario C 
Świętoszek

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

Matix napisał/a:
dokladnie... widziec bym niechcial :? zaraza........ :? ale do lesbijek niemam nic, mozna popatrzec z przyjemnoscia :D
, no ale tu wystęępuje homo i tu też, w końcu jest to niby wolny kraj i każdy powinien mieć prawo do tego co lubi, tylko niewiadomo jak to dalej się potoczy w tym kaczystanie

Bestmen 
BzzMen

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

seks 2 facetów - fajna sprawa :D seks 2 kobietek - jeszcze lepsza :D seks z dwoma kobietkami - najlepsza :D ;) Ostatniego jeszcze nie praktykowałem :P
nadzieja tętniła we mnie galopem niepokornych, wolnych na zawsze mustangów.

Odpowiedz do tematu