Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 23 Gru 2006 Posty: 376 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 13 Maj, 2007
Podobno dla mężczyzny nie ma nic piękniejszego niż dwie kobiety dające sobie rozkosz... Dla mnie jest Dawanie kobiecie rozkoszy.
Ani seks lesbijek, ani gejów mnie nie kręci. Robią, co chcą, podoba im się to - co mnie cieszy. Ale ani odruchów wymiotnych nie mam, ani też nie czuję się rozgrzany.
_________________ They don't call me Mr. Lover coz I like ice cream - I am Mr. Lover coz I fulfill dreams.
When last your man made you moan and scream? - Girlfriend - this is your lucky day.
Blog erotyczny. W Sypialni I Poza
hihihi milusio asiorek zaskakujesz mnie coraz bardziej
ale jak widzisz nie wszytstkim sie to podoba.... a ja tam lubie i juz... od dawna ,mam ochote na seks z kobieta... ale raczej nigdy nie spróbóje.. jestem nie smiała
ja powiem tak:
wolnośc jednego człowieka kończy się tam, gdzie narusza wolnośc drugiego.
niech robią co chcą - nie obchodzi mnie to - byle nie zmuszali "nas" do oglądania tego
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 158 Skąd: Tricity / Wwa
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007
Facet trafia do piekła. Spotyka tam rogatego, który każe mu wybrać miejsce gdzie spędzi resztę wieczności. Do wyboru trzy sale. W pierwszej same narzędzia tortur, łóżka z kolcami, obcęgi, noże - słowem masakra. Drugie miejsce - zwykły loch, wiezienie, przy scianie kamienna prycza, w rogu dziura w podłodze służąca za kibelek.. Zrezygnowany facet zagląda do trzeciej sali a tam - o dziwo - piękna młoda kobieta namiętnie robi loda jakiemuś innemu gościowi.
"Tutaj, tutaj chcę zostać" - mówi facet do oprowadzajacego go diabła.
A diabeł na to: "Hej, Halinka, przyszedł twój zmiennik"
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007
No tak, słowem facet ma przewalone . Btw - założę się że w ciemnej sali z dziurką służącą za kibelek też nie spotkało by go nic dobrego podczas próby załatwienia potrzeby fizjologicznej .
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
Z czystej ciekawosci chcialbym zobaczyc dwoch facetow kochajacych sie.
A sama chcialabym sprobowac z kobieta, najlepiej w obecnosci faceta, z ktorym akurat jestem. Nie wiem jednak, czy mi starczy odwagi.
Pamietam, ze jak bylam mlodsza (taka koniec podstawowki, to moja przyjaciolka (platoniczna!) opowiadala mi o swoich dosciadczeniach z inna dziewczyna. Wtedy wydawalo mi sie to oblesne. Z reszta do tej pory nie wyobrazam sobie zaangazowania emocjonalnego w zwiazek z kobieta, ale tak dla seksu to byl sprobowala...
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Axxapolis
Wysłany: Czw 13 Wrz, 2007
Świetni jesteście! My pokażmy całemu światu naszą miłość hetero ale homo niech się nie pokazują! Tak! Tolerancja!
A może Oni tez nie lubią patrzeć na hetero bo źle im się robi i wymiotne odruchy żyć im nie pozwalają? Pomyślcie o tym...
Osobiście widziałem dwóch chłopaków tulących się do siebie w autobusie i poczułem radość jaką oni nawzajem siebie obdarzają. To było budujące widzieć dwóch kochanków tak zajętych sobą że świata nie widzieli poza sobą. To w jaki sposób Oni się kochają nie ma znaczenia i nie jest to zboczenie. Natomiast, tak, zboczeniem mogę nazwać zoofilię( tu ja mam odruchy wymiotne) i pedofilię( to po prostu skurwysyństwo).
Jeśli seks analny to zboczenie to bijcie się w pierś, Ci którzy zaznali! A fetyszyzm? Może tez zboczenie?
Co ten Kościół zrobił ludziom...
Axxamith, a wyobraź sobie, ze znam ludzi, dla których seks oralny to zboczenie... i wcale nie są to jacyś zacofani ludzie... ale fakt, mocno pobożni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum