Ostatnio coraz czesciej myslę o kobietach w czasie masturbacji, wyobrazam sobie pieszczoty z kobietami... wcale nie idealnymi modelkami.... Czy cos jest ze mną nie tak????
zielona87, po prostu jesteś bi albo les Albo masz potrzebe spróbowania czegoś nowego Prześpij się z jakąś kobietą i sprawdz jak ci będzie Potem dla porównania z facetem
_________________ Słuchałem, byłem echem najcichszych głosów, szeptów niesionych ponad czas;
byłem cząstką nieśmiertelności - rozbujałą, nieistniejącą rzeczywiście.
Jak różnoimienny byt doganiałem ciebie i traciłem jednocześnie;
nadzieja tętniła we mnie galopem niepokornych, wolnych na zawsze mustangów.
Zaproszone osoby: 4 Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 29 Gru 2006 Posty: 1532 Skąd: Potato City
Wysłany: Sob 10 Lis, 2007
mi się bardzo podobają kobiece ciała, przy czym np nie potrafię ocenić urody faceta - jak patrzę np na kalendarz Cosmopolitana, to ani trochę mnie nie bierze, podczas gdy inne pieją z zachwytu
pomimo tego jestem szczęśliwa w związku z mężczyzną
Bestmen napisał/a:
Prześpij się z jakąś kobietą i sprawdz jak ci będzie
a to akurat nie takie proste - łatwiej byłoby jej chyba znaleźć faceta
_________________ Jak to powiadają... Kto rano popieprzy, dzień ma potem lepszy... Silence! I ban you! Przyszła Pani Seksuolożka
Babę zesłał Bóg, raz mu wyszedł taki cud...
Babę zesłał Bóg, co innego przecież mógł...
Żeby dobrze zrobić wam, babę zesłał Pan...
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 Re: Myślę o kobietach....
zielona87 napisał/a:
Ostatnio coraz czesciej myslę o kobietach w czasie masturbacji, wyobrazam sobie pieszczoty z kobietami... wcale nie idealnymi modelkami.... Czy cos jest ze mną nie tak????
Moją dziewczynę podniecają kobiece jęki pod czas stosunku... Sądzę ze to jest normalne bo tak naprawdę kobieta kobietę potrafi zaspokoić chyba najlepiej...
I wcale nie chodzi mi o chore związki tylko np. trójkącik
Zaproszone osoby: 4 Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 29 Gru 2006 Posty: 1532 Skąd: Potato City
Wysłany: Pią 16 Lis, 2007
Cytat:
ale ofert matrymonialnych jest duzo w necie zawsze znajdziesz kobiete do seksu hehe
powiedzmy, ze są lepsze ciasteczka ode mnie do wyboru
_________________ Jak to powiadają... Kto rano popieprzy, dzień ma potem lepszy... Silence! I ban you! Przyszła Pani Seksuolożka
Babę zesłał Bóg, raz mu wyszedł taki cud...
Babę zesłał Bóg, co innego przecież mógł...
Żeby dobrze zrobić wam, babę zesłał Pan...
Czasem fantacjuje o kobiecie, podnieca mnie kobiece ciało, ale jesli ktobieta miałaby mi zaproponować seks to w zyciu bym z nią nie poszła. Fantazje fantazjami ale ważne jest to co w realu. Wiec moim zdaniem nie masz co sie przejować, chyba że jesteś coraz mniej zaintereowana sexem z facetem
Wysłany: Czw 22 Lis, 2007
zielona87 napisał/a:
Z badań seksuologów wynika że wiele pań w swoich fantazjach seksualnych widzi kobiety, jak najbardziej jest to normalne Co innego jesli ta myśl zaprząta Twoja głowę 24 godziny na dobę, wtedy moze biegać o coś innego. Wtedy albo wizyta u seksuologa albo testujesz sama.
_________________ ....DIABEŁ NIE ŚPI Z BYLE KIM.....
A np ja (jestem M ) mam fantazje na temat seksu z mezczyznami. Czasem te fantazje mam czesto ,czasem rzadko-mysle o tym jak to by bylo robic laske czy byc wydymanym. W rzeczywistosci jednak nie chcialbym realizowac swoich fantazji.
TRudno powiedzieć,szczerze mowiąc kiedyś tak mialem (identycznie wręcz)ale jakos isę to nie rozwineło u mnie,wręcz popało w niepamięc.Zadaj sobie pytanei czy te wizje łączysz konkretnymi osobami,lub jeśli idziesz ulicą i zobaczysz jakieś"fajne ciacho" czy reagujesz na to.Ale raczej nic ci nie grozi.
_________________ limburger flamboyant w moczu diabetyka i sromowej wydzielinie kokoty
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
bluehat napisał/a:
W rzeczywistosci jednak nie chcialbym realizowac swoich fantazji.
Co Wy na to? Czy jestem gejem? bi?
Napewno masz skłonności - bo to czy jesteś czy nie to zależy juz od tego co robisz. Mnie kilka razy przeszło to przez myśl, przy fantazjach o seksie w trójkąci i grupowym, ale to by zmieścić na palcach u jednej ręki. Dodam, że raczej nie znam wielu panów, którzy tak fantazjują.
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum