Wysłany: Pon 31 Mar, 2008 Chciałabym popieścić kobietę
CHCIALABYM POPIESCIC KOBIETE...tylko nie wiem gdzie znajde kobiete chetna do takich pieszczot:( z kolezankami tylko sie caluje ale niczego wiecej nie chca chcialabym to zrobic ze starsza babka moze wiecie Wy tu znawcy gdzie taka poznac:P?
Ostatnio zmieniony przez Pacia Sro 02 Kwi, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008
Nie wiem ile masz lat i skąd jesteś, ale myślę, że chętną powinnaś znaleźć . Powodzenia...
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 3088 Skąd: zaraz obok ;]
Wysłany: Pon 31 Mar, 2008
tez mi sie wydaje ze nie bedzie raczej z tym problemu
sluchaj ogolnie rzecz biorac do takich zabaw staraj sie nie szukac osoby na forach czy chatach
przedewszystkim jako "swoj pierwszy raz" powiennas raczej zrobc z osoba tobie zaufana i ktorej powiedzmy w jakis sposob jestes w stanie sie oddac
Tutaj masz linka:
http://swatka.pinksofa.pl/
Coprawda logowanie jest płatne sms'em ale za to masz więcej pewności że to piszą dziewczyny aniżeli napaleni chłopcy
No cóż alternatywą jest jeszcze odpowiednie poprowadzenie sytułacji z dziewczyną z którą się całujesz. Może to zająć trochę czasu, ale poprowadzić rozmowę i "okoliczności" jak partię szaków. Niby ta sama gra, ale dużo zależy od tego z kim grasz.
_________________ Szwistaki są na szwieci, szwistaki są wśród nas...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 14 Lut 2007 Posty: 3088 Skąd: zaraz obok ;]
Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008
bo nikomu az tak to nie przeszkadzalo to tylko nazwa tematu zamieszczony byl tam gdzie nalezy wszystko bylo ok a to tylko temat nic wiecej
ale ok niedopatrzenie niech ta bedzie ;p
jakos w dalszym ciagu nie jestem zwolennikiem anonsow internetowych
zwlaszcza w tej kwestii kiedy dziewczyna poprostu chce sobie sprobowac jak to jest
Przecież prawie nikt się nie umawia od razu na seks Faceci zazwyczaj tak chcą, pary i kobiety mają w tym względzie zazwyczaj opory Kawka/piwko te sprawy Wiec poznać, zaprzyjaźnic się można i wie się czego można potem oczekiwać Proste
_________________ Słuchałem, byłem echem najcichszych głosów, szeptów niesionych ponad czas;
byłem cząstką nieśmiertelności - rozbujałą, nieistniejącą rzeczywiście.
Jak różnoimienny byt doganiałem ciebie i traciłem jednocześnie;
nadzieja tętniła we mnie galopem niepokornych, wolnych na zawsze mustangów.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008
Pacia napisał/a:
Czemu żaden mod do tej pory nie zmienił tematu??????????????
Bo może żaden inny MOD nie miał akurat PMSa i nie włączył mu się sundrom czepialstwa .
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum