Tu chyba jakieś nieporozumienie nastąpiło. Ja tylko wyraziłem swoją opinię na temat. W swoim życiu szczęśliwie nie zaznałem potrzeby żeby zainteresować się relacjami homoseksualnymi. Ani to pożyteczne ani normalne. Podchodzę do tego z lekkim obrzydzeniem stąd mój konserwatywny pogląd.
Jak tak to przepraszam, może źle zrozumiałem. Pozdrawiam
Jak tak to przepraszam, może źle zrozumiałem. Pozdrawiam
Jasne, że źle. Przy okazji jestem oczywiście ciekaw jak wypowiedź moją i innych w tym temacie skomentowałaby dasti
_________________ "Nawet wasze włosy na głowie wszystkie sa policzone."
"Pokażcie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf". "Żeby był powód musi być dowód. Nie ma dowodu nie ma powodu". "Odważny potrafi przyznać się do błędu"
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 01 Cze 2007 Posty: 1107
Wysłany: Wto 09 Paź, 2007
kbh... napisał/a:
A propos tematu. Jestem tylko ciekaw czy za parę lat ludzie będą sobie zadawać pytania czy z kozą już wypada czy jeszcze nie...
Porównania tu nie widzę,ale podtekst do autorów powyższych postów,że są na dobrej drodze do kozy...
Jeśli chodzi o główny wątek,to z przyjemnością obejrzałabym na żywo zabawę kilku osób,mieszane towarzystwo(2,3,4 osoby na początek )
...czy bym dołączyła?Być może tak,być może nie
A co sądzisz o moim konserwatywnym podejściu do homoseksualizmu ? Podzielasz mój pogląd, że homoseksualizm to zboczenie (nie wspominając o pedofilii)? A może masz jakieś doświadczenia na tym polu, bo ja żadnych
"Pokażcie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf". "Żeby był powód musi być dowód. Nie ma dowodu nie ma powodu". "Odważny potrafi przyznać się do błędu"
Wysłany: Wto 09 Paź, 2007
Potępiam pedofilię- to zbrodnia a nie zboczenie.
Masz prawo mieć poglądy jakie chcesz i możesz swobodnie się o nich wypowiadać,nie zamierzam tego krytykować.Natomiast czy homoseksualizm to zboczenie?-ja tak nie uważam,wiele osób ma swoje skryte zboczenia,przy których z pewnością homoseksualizm odpada w przedbiegach.
Uważam,że każdy może sobie robić co chce ze swoim ciałem,żeby sprawić sobie przyjemność ,oczywiście pod warunkiem ,że nikogo tym nie krzywdzi .
_________________ ...pójdę do piekła,uwiodę szatana i razem będziemy rządzić Światem...
Wspaniale, taka pełna wypowiedź właśnie mnie interesowała.
Wiecie co jestem teraz w drugiej klasie liceum i mam w klasie homoseksualiste ... O tuż ten kolega mnie lubi i czasami podrywa ... Ja to widzę i inni to widzą ... niestety nie powiem mu żeby dał spokój bo i tak chyba by nie dał... to nie jego wina że jest jaki jest ... jednak wie ze mam dziewczynę od roku wie że sie kochamy a jendak mimo to mnie podrywa ... (szczególnie czułymi słówkami ) Sadzę że społeczeństwo nie akceptuje tego bo tego nie rozumie... a w końcu boimy się czegoś co jest nam dziwne obce nieznane... Jednak hetero nie lubią jak ta sama płeć do nich podchodzi i ich podrywa... A właśnie "geje" ( przepraszam za wyrażenie) są czasami beszczelni i nachalni także brak akceptacji mogą też zawdzięczać samym sobą...
Masz rację, sam głupio bym się czuł gdyby jakiś homo mnie podrywał.
Wysłany: Sro 10 Paź, 2007
"A właśnie "geje" ( przepraszam za wyrażenie) są czasami beszczelni i nachalni także brak akceptacji mogą też zawdzięczać samym sobą.."
A wiesz jak bardzo faceci potrafią być bezczelni,nachalni.chamscy,albo brutalni wobec kobiet...?Co śmieszniejsze niektórzy z nich są święcie przekonani,że to super skuteczny sposób...oczywiście,że skuteczny,ale na laski tego samego pokroju i z takim samym bajzlem w głowie...
Swoją wypowiedź ograniczyłeś tylko do gejów a prawda jest taka,że w każdej społeczności są różni ludzie i w najlepszej rodzinie znajdzie się czarna owca,prostak i cham
A Żorż hr.Ponimirski z pewnością uzupełniłby moją wypowiedź :
"A chamy jak wiadomo honoru nie mają"
_________________ ...pójdę do piekła,uwiodę szatana i razem będziemy rządzić Światem...
Jako heteroseksualny facet muszę się zgodzić. Nie ograniczałbym chamów do gejów jak to jednoznacznie przedstawiłaś. Głupi ludzie znajdą się wszędzie a ich głupota jest czytelna. Najczęściej nie potrafią zargumentować swojej postawy tylko zakrywają się podtekstami i głupimi uśmieszkami. Czy jesteś osobą, która potrafi zargumentować/potwierdzić każdy swój pogląd? Za największych głupców uważam plotkarzy, którzy wychodzą do ludzi z podejrzeniami czy wręcz zarzutami nie mając argumentów. Jak oceniasz moją osobę ?
Jestem ciekaw twojej szczerej opinii.
Wysłany: Sro 10 Paź, 2007
Po pierwsze moja wypowiedź,co chyba przeoczyłeś dotyczyła cytatu,który załączyłam na początku.
Po drugie podteksty ,uśmieszki i niedomówienia są super(i nie mam tu na myśli wyłącznie seksualnych,żeby było claro )ale nie z każdym można,nie z każdym wypada i nie każdy potrafi w ten sposób rozmawiać.
"Czy jesteś osobą, która potrafi zargumentować/potwierdzić każdy swój pogląd?"
Poczytaj moje posty a będziesz miał odpowiedź
"Jak oceniasz moją osobę ? "
Nie znam Cię,czytam czasem Twoje wypowiedzi -wiec sam rozumiesz,że w tym wypadku nie mogę się wypowiedzieć na temat Twojej osoby.
"Jestem ciekaw twojej szczerej opinii."
1.Nie znasz mnie,więc nie będziesz miał pewności,czy to co mówię jest szczere
2.Dlaczego akurat moja opinia Cię interesuje?
1.Nie znasz mnie,więc nie będziesz miał pewności,czy to co mówię jest szczere
2.Dlaczego akurat moja opinia Cię interesuje?
Chciałem się przekonać, czy jako osoba, która kompletnie mnie nie zna możesz mieć o mnie jakąś opinię. Oczywiście, że nie możesz.
"...
Swoją wypowiedź ograniczyłeś tylko do gejów a prawda jest taka,że w każdej społeczności są różni ludzie i w najlepszej rodzinie znajdzie się czarna owca,prostak i cham
A Żorż hr.Ponimirski z pewnością uzupełniłby moją wypowiedź :
"A chamy jak wiadomo honoru nie mają"
W tym momencie poczułem sie dotknięty ... Powiedz jak byś się czuła gdyby droga kobieta w nachalny sposób proponowała ci seks ... Nie wiem może tobie to nie przeszkadza jednak większości społeczeństwa polskiego , także i mi to nie odpowiada i nie życzę sobie żeby jakichś homoseksualista mnie podrywał... To jest chore...
A o takich facetach jak napisałaś , chamskich zalotnikach to niestety ja takich nie znam, sam nim nie jestem,bo staram obracać w towarzystwie szanującym kobiety.
Popieram, również nie mam nic przeciwko gejom, póki żaden nie przyczepia się do mnie. Nie zdarzyła mi się jeszcze taka sytuacja, ale wiem, że tak bym zareagował. Liczy się szacunek do drugiej osoby. Ja szanuję jego orientację, a on niech szanuje moją. Nachalne zachowanie i teksty typu: "chodź, zapnę Cię od tyłu, będzie fajnie" mogłyby się skończyć plombą
_________________ Cukierki są słodkie, ale seks nie psuje zębów.
Dziewczyny w bikini mają brody jak ZZTop.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum