Czy macie w swoim otoczeniu badz czy znacie jakiegos (przepraszam za wyrazenie) pedalka ?? Badz tez czy znacie jakies lesbijki, lesbijke ??
Wedlug mnie te 2 nazwy ludzi sie duzo razy wymawia lecz zebym jakas pare homoseksualistow widzial to nigdy, chyba tylko istnieja w USA badz w bajkach tych dla doroslych
no to chyba zle patrzysz albo zyjesz w jakims zaklamanym otoczeniu... a moze to ja zyje miedzy "normalnymi na swoj sposob" calkiem mozliwe ze to ta droga opcja - zadko kiedy zawiazuje nowe znajomosci z osobami ktore sie nie wyrozniaja z otoczenia...
ja rowniez nie znam w real zadnej "takiej" pary, a nawet samotnika badz samotnice taki stan reprezentujacy. Raczej tylko widze ich na filmach.
Ale i bardzo dobrze bo tacy ludzie nie sa przezemnie lubiani poniewaz raczej wole kogos "normalnego' a nie jakiegos no wiecie, nie zebym byla nie tolerancyjna ale to jest jak nalog - alkohol - ktory mozna przeciez zwalczyc, a najczesciej jest wywolywany w patologicznyc rodzinach.
Miałem kiedyś kontakt z kilkoma lesbijkami. Pytałem się jak to jest, i jak się czują.
One uważają że faceci nie potrafią kochać, że (jak mi to jedna powiedziała) "Chcą tylko zamoczyć, i znaleść babe do robienia obiadów", i że miłość między mężczyzną a kobietą nie jest pawdziwą miłością, że kobiety (lesbijki) mają wiele bardziej udane związki.
Osobiście w to nie wierzę, ale niech sobie myślą co chcą :/ ich sprawa nie.
Osobiście nie wiem czy to akceptuje czy nie, poprostu się tym nie interesuje, ignoruje.
No nie da sie zrownac ... dlatego tez nie powinno byc wiecej takich parad homo jak to mialo miejsce w Wawie bo przeciez to jest takie .... ze tak napisze nie ludzkie
Mój stosunek do homoseksualizmu jest obojetny. Może nie powinien taki być, ale cóż.. Mam przyjaciela geja. Jest cudownym człowiekiem, robi dla mnie wiele dobrego. Ufam mu. I nie interesuje mnie wegle jago orientacja. Choć zapewne, to, jaki jest poprzez bycie gejem, stworzyło między nami swoistą więź. Rozumie mnie. Zasadą dla mnie jest, że nie wtrącam sie w zycie innych, bo nie lubię, jak ktoś wtrąca się w moje. Może stąd moja tolerancja. Na pewno nie zrezygnuje z człowieka, który daje mi mnóstwo uśmiechu i wsparcia, tylko dlatego, że ma inne upodobania
waszym zdaniem orintacja płciowa stwarza, bądz powinna stwarzać ograniczenia w życiu społeczno-polityczno-relogijnym???czy powinny by cograniczenia w zawodach??????????jakei jest wasze zdanie wypowiedzcie sie a ja napisze z tego wypracowanie
Gość
Wysłany: Sob 07 Sty, 2006
ja znam ze mna do klasy chodzi koles i jest gejem
Przemo Gość
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006
A zauważyliscie jak ostatnio media bronią związki homoseksualne i kreują je na coś zupełnie normalnego i naturalnego?Traktują ją jak alternatywe..w ilu krajach dają im śluby...owszem jest to nienaturalne i chorobliwe...nic do tego nie ma kościół rodziny,ale własny honor zasady moralne i postępowanie zgodnie z tym co oferuje natura...(nie argumentujcie tutaj niczego w stylu-bo pieski też są nieraz homo:P)Czy facet który obciąga drugiemu facetowi jest nadal facetem?Czy ten facet może być moim przyjacielem jeżeli jestem jego potencjalnym łupem?:PKtóry facet godzi sie na stosunek analny z drugim facetem?Gejów jest wielu...lesbijek jeszcze więcej...zostawmy narazie sprawe miłości-homo.Najgorsza jest dawanie ludziom homo coraz większych przywilejów....nie zdziwie sie jak za 10 lat bedą związki ze zwierzętami;[[[O co im chodzi?O zepsucie społeczenstwa?
Niech sobie bedą geje,lesbijki...ale niech sie z tym ukrywają!Bo to nie jest nic godnego człowiekowi...to choroba umysłu..gej ,lesbijka może być wspaniałym człowiekiem,ale musi być swiadom tego że to co robi nie jest ok!
A teraz najsmutniejsza sprawa...adopcje dzieci do rodzin homoseksualnych!
Czy oni powariowali!???Wyobrażacie sobie dzieci bez matek???Ojców??Odpowiadające w szkole-mam dwóch tatów....Jeżeli sami homoseksualisci nie zaprotestują temu zabiegowi..to do reszty ich to zgubi,bo ludzie zaczną czuć do nich nienawiść!
O gejach słyszałem,widziałem,osobiscie nie znam..
Lesbijki...są jakby bardziej otwarte i miałem nawet jedną znajomą...u nich jest jakby inaczej...kobieta z natury jest piękna..i bardzo często jest tak że jedna kobieta podoba sie drugiej wcale nie majac na myśli seksu.Kobiety uwielbiają nowe doznania i własnie to je pociąga;]Wogóle z moich obserwacji:P wynika że lesbijek jest wiecej od panów homo.Są też lesbijki innego typu..a mianowicie takie męskie-panie które czują sie facetem,zachowują sie jak facet i podchodzą do kobiety jak facet...
U panów jest to poprostu NAJGORSZA HAŃBA! a panie już jakoś czysciej wyglądają..często ich igraszki śa jedynie pod wpływem alkoholu i konczą sie jedynie na namiętnych pocałunkach lub niewinnych masażach:)Ogromny procent lesbijek to kobiety mające zła przeszłosc w kontaktach z facetami..i szukają kogoś kto je zrozumie...poza tym napewno prawdą jest że panowie w olbrzymiej większosci ustępują panią w pieszczotach oralanych:)
Kolejną sprawą jest to że tak naprawde nie tak łatwo spotkac 100procentowego homo...bardzo często są oni BI:)Heh bi czy homo....większośc z nich ma przez to mase kłopotów i wstydu....może kiedyś zbudują se wyspe,nazwą homolandia;] i sobie tam bedą żyli długo i szczęsliwie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum