Niestety nie znam żadnej lesbijki, ani geja, co na pewno wpływa na moje wyobrażenie o takich osobach. A szczerze mówiąc odczuwam lekki lęk przed takimi osobami.
Znam (ale tylko z widzenia) homoseksualistę . W otoczeniu szczerze mówiąc to ma przeje.... Zresztą widziałam go wyłącznie w towarzystwie kobiet (z którymi to wymienia się ubraniami ;DD).
No tak tylko kobieta wie, że facet to facet, a facet np. nie musi już wiedzieć czy ten 2 facet tu gej. Tu jest przewaga skrytości. Bo jak ktoś słusznie zauważył nikt na czole nie ma wypisane, że jest gejem.
No tak... bójmy się gejów bo mogą nas zgwałcić... Jak to Gatta słusznie zauważyła- kobiety powinny przestać wychodzić z domów....
Może.... kup sobie gaz łzawiący? Albo noś torebkę/parasolkę byś w razie czego miał czym go bić
_________________ <Marysia> Ile udało ci się najdłużej kochać?
<Małynysayy> Hmmm... niech pomyślę. Mój rekord to 1h i 6 minut. To było wtedy, gdy zmienialiśmy czas na letni
Ach ta młodzież.... zupełnie już nie ma wyczucia do ironi......
_________________ <Marysia> Ile udało ci się najdłużej kochać?
<Małynysayy> Hmmm... niech pomyślę. Mój rekord to 1h i 6 minut. To było wtedy, gdy zmienialiśmy czas na letni
no przepraszam ludzie.. ale padłam.... prawda jest taka w 90% przypadkow nawet nie poznacie czy to gej czy lesbijka... tak samo jak nie kazdy przyzna sie ze jest bi... W moim otoczeniu jest kilka takich osob i zapewne nikt by nie powiedzial ze nie sa hetero... a nie sa...
_________________ PRAWDZIWA KOBIETA:
nigdy nie ma- czasu, pieniędzy, w co się ubrać
zawsze ma- rację, genialne dzieci, męża idiotę
z niczego potrafi zrobić- kapelusz, sałatkę, awanturę
LapisLazuri napisał/a:
W moim otoczeniu jest kilka takich osob i zapewne nikt by nie powiedzial ze nie sa hetero... a nie sa...
booo Landgraf napisał/a:
Bo jak ktoś słusznie zauważył nikt na czole nie ma wypisane, że jest gejem.
i chala bogom bo to kraj homofobow...
_________________ PRAWDZIWA KOBIETA:
nigdy nie ma- czasu, pieniędzy, w co się ubrać
zawsze ma- rację, genialne dzieci, męża idiotę
z niczego potrafi zrobić- kapelusz, sałatkę, awanturę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum