zbierzemy sie wszyscy z forum i zrobimy parade milosci przed gmachem www.emilosc.com
a tak na powaznie, organizowana jest jeszcze w berlinie bo bym sie chetnie przejechal jak tak to kiedy?
No nie bedzie juz Love Parade nie jest mi ani tego szkoda ani tez sie z tego nie ciesze bo po prostu nigdy nie bylam na takim czyms i nie wiem jak to jest.
Wiecie co, ja nie paraduje, że jestem hetero.
A pedryle zwyczajnie to robią, czekając, kiedy w końcu nikogo nie będzie to szokować. Oni chcą, byśmy zaakceptowali, że jest to w pełni normalne.
Proszę nie nazywać tego paradą miłości, gdyż paradę miłości to ja miałem z moją dziewczyną jak chodziliśmy za rękę, czy całowaliśmy się na ulicach.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 27 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Maj 2007 Posty: 1819 Skąd: Nowhere
Wysłany: Wto 10 Lip, 2007
Parada była jak najbardziej ok. Jak ktoś chcesz zżywac prochy - jego sprawa -może po tym ma lepsze doznania, odczucia czy cokolwiek. Ale kochanie się w tłumie tak przy wzsystkich może być podniecające...a tam było to rzeczą jak najbardziej normalną. Ja osobiście jestem za manifestowaniem swojej seksualności. I mam nadzieje że Lova parade jeszcze kiedyś będzie...bo do tej pory nie zdążyłem tam pojechać .
_________________ "Ty po prostu potrzebujesz kobiety,która da Ci przyjaźń i seks, przy której będziesz czuł, ze możesz w każdej chwili pójść do innej a jednocześnie nie będziesz tego potrzebował" ...
a to tylko wymowka jedna z wielu aby tam nie jechac:P
Chyba powód żeby tam jechać To ze są dragi nie znaczy ze trzeba je brać. Byłem na domówkach gdzie były dragi i wcale z takiej imprezy nie uciekałem A jak jakiś ćpun podskakuje, to wyjmuje sie czeskiego batona i sie go czestuje po kolankach
_________________ Słuchałem, byłem echem najcichszych głosów, szeptów niesionych ponad czas;
byłem cząstką nieśmiertelności - rozbujałą, nieistniejącą rzeczywiście.
Jak różnoimienny byt doganiałem ciebie i traciłem jednocześnie;
nadzieja tętniła we mnie galopem niepokornych, wolnych na zawsze mustangów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum